Meciul cu Belgia, la Craiova

0
39

Naționala de rugby a României va întâlni, duminică, 7 februarie, ora 15.30, în meciul restanță din ediția 2020 a Rugby Europe Championship, Belgia. Partida se va disputa în premieră la Craiova, pe Stadionul Ion Oblemenco. Întâlnirea va avea loc fără spectatori, respectând toate normele sanitare în vigoare, și va fi transmisă în direct pe TVR 1.
„Partida cu Belgia este una foarte importantă pentru noi, astfel că le mulțumim gazdelor din Craiova pentru posibilitatea pe care ne-au oferit-o de a juca pe această arenă. Facilitățile de care vom dispune aici vor constitui un plus și sperăm să facem un spectacol sportiv și să câștigăm meciul”, a declarat Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.
În această etapă, pe lângă meciul România – Belgia, se vor mai disputa Georgia – Rusia și Spania – Portugalia.
După aceste partide restante va debuta ediția 2021 a Rugby Europe Championship, ediție care marchează debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială din Franța 2023 pentru zona europeană. Primele două clasate în ierarhia cumu­lată a competiției 2021-2022 se vor califica direct la Cupa Mondială, în timp ce ocupanta locului 3 va merge la turneul final de recalificare. Programul exact al ediției din anul acesta va fi anunțat complet după disputarea restanței din ediția 2020.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.