1.000 kg de articole pirotehnice confiscate

0
15

Marți, 5 ianuarie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Maramureș, cu sprijinul polițiștilor din Sarasău și Sighetu Marmației, și a jandarmilor, au procedat la interceptarea și oprirea unei autoutilitare condusă prin localitatea Săpânța.
Polițiștii au constatat că autoutilitara era condusă de către un bărbat, de 32 de ani, din Timiș.
În urma verificărilor, polițiștii au identificat în interiorul autovehiculului aproximativ 1.000 kg articole pirotehnice, pentru care au fost prezentate 4 facturi fiscale despre care există suspiciunea că cele înscrise nu corespund realității.
Întreaga cantitate de articole pirotehnice și cele 4 facturi au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Ordin de protecție provizoriu

Marți, la ora 13.24, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie are divergențe cu concubinul ei.
La fața locului, polițiștii au identificat apelanta care a relatat că a fost agresată de concubin, un bărbat, de 29 de ani, iar ulterior acesta a spart geamul ușii de acces în locuința apelantei.
Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și efectuează verificări în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.