Proiect îndrăzneț • Bursă de legume-fructe în Mireșu Mare!

0
83

Comuna Mireșu Mare va beneficia de o investiție extrem de importantă, în zona agricolă a locali­tă­ții. Astfel, aici se va construi un depozit de legume-fructe, un centru de afaceri și o bursă de produse agricole. Prin acest proiect se va rezolva problema desfacerii pentru produsele locale.
Proiectul este unul integrat, bine gândit și va rezolva o problemă stringentă a legumicultorilor din toată zona luncii Someșului.
„Vom avea în comună o investiție foarte importantă, ce va ajunge la 190 de milioane de lei, în zona agricolă a comunei Mireșu Mare. Această investiție vizează practic cetățenii care se ocupă de agricultură, fermierii, cărora li se va mări eficiența economică prin faptul că vor avea unde să-și predea produsele pe care le cultivă, legume, fructe etc. Va fi inclusiv un centru de afaceri, exact ca în țările civilizate, cu bursă și tot ce ține de asta. Dacă anumite produse nu vor trece imediat în stare crudă, va fi și o parte de industrializare pentru procesarea lor, pentru a nu se pierde. Proiectul este unul integrat. Inclusiv cercetare se va face la noi în comună, având în vedere că toată lumea a găsit în zona noastră o deschidere”, a explicat primarul Ioan Mătieș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.