Hoți din auto prinși în flagrant în Baia Mare

0
47

Marţi noaptea, în jurul orei 01, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe str. Ion Şiugariu, un echipaj de siguranță publică din cadrul Grupei Canine a observat un grup de trei persoane care, la vederea polițiștilor, au abandonat un bagaj și au fugit.
Polițiștii au ridicat bagajul abandonat, care s-a dovedit a fi o trusă de scule, și au pornit în urmărirea celor trei, solicitând sprijin și patrulelor din teren. Pe parcursul urmăririi una dintre persoane a mai abandonat un laptop în apropierea unui imobil de pe strada George Coșbuc. Deși a sperat că poate astfel, debarasându-se de bunurile avute asupra lui, își va facilita scăparea, polițiștii l-au ajuns și l-au prins pe strada Culturii. Celelalte două persoane au fost de asemenea prinse și identificate de patrulele venite în sprijin.
Astfel s-a constatat că cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 48 de ani, au sustras bunurile abandonate din interiorul a două autoturisme parcate pe raza municipiului, prin spargerea geamurilor acestora.
Bunurile recuperate au fost restituite părților vătămate care s-au deplasat la poliție pentru a depune plângere, astfel încât hoții să poată fi trași la răspundere.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și pentru documentarea întregii activități infracționale a celor trei bărbați.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.