Campanie de strângere de fonduri • Achiziționarea unui ecograf pentru secția Endocrinologie

0
47

În cei 10 ani de existență, Asociația Prietenii Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare nu a ratat niciun obiectiv propus. A donat Spitalului Județean 12 echipamente medicale noi, a cumpărat materiale sanitare și consumabile pentru secția de oncologie, a finanțat Biroul Pacientului.
A direcționat fondurile către achiziționarea de consumabile, mănuși, măști și viziere și a cofinanțat achiziționarea unui ventilator pentru ATI și donat un videolaringoscop pentru UPU, cu sprijinul celor de la UAC.
Obiectivul propus pentru 2020, achiziționarea unui ecograf pentru Secția de endocrinologie, a trecut pe loc secund. Încă nu s-au găsit toate fondurile necesare pentru cumpărarea lui, și pentru faptul că nu s-au putut organiza în 2020 evenimentele de strângere de fonduri. În prezent, Asociația Prietenii Spitalului Județean dispune de o parte din fondurile necesare pentru achiziționarea ecografului, dar nu suficiente, așa că a decis să continue campania de strângere de fonduri pentru atingerea acestui obiectiv și susținerea activității Biroului Pacientului.
Completând formularul 230, susțineți Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”, susțineți Asociația Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriș” și efortul comun de a oferi servicii de sănătate performante tuturor maramureșenilor. Ajută pentru a fi Ajutat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.