Academia Minaur, la primele jocuri oficiale

0
21

Academia de Handbal Minaur Baia Mare va disputa, în cadrul turneului al doilea, primele jocuri oficiale din actuala stagiune a Diviziei A, Seria C, turneu care se va derula la Turda în perioada 21-24 ianuarie. La primul turneu, derulat în noiembrie 2020, juniorii antrenaţi de Florin Mironescu nu au participat din cauza unor infectări cu virusul Sars-CoV-2 în cadrul grupării, iar decizia FRH a fost una anticipată ca în toate situaţiile de acest gen, pierderea celor trei jocuri cu 0-10 la „masa verde”.
Ca şi în precedentele ediţii când Academia de Handbal Minaur s-a înscris în Divizia A, şi acum strategia clubului este similară, participarea în campionat doar cu juniori. O strategie care a dat roade, mulţi dintre jucătorii clubului făcând pasul către echipele din primul eşalon, în special la CS Minaur.
La turneul din sala „Gheorghe Bariţiu” din Turda, Academia Minaur va întâlni azi, 21 ianuarie, de la ora 18.00, pe ACS Szejke Odorheiu Secuiesc. În zilele viitoare, juniorii băimăreni vor mai da piept cu CSU Politehnica Timişoara (22 ianuarie, ora 18.00), CS Universitatea Cluj (23 ianuarie, ora 20.00), şi CSM Sighişoara (24 ianuarie, ora 18.00).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.