Ionica Munteanu, ultima achiziţie a trupei lui Costică Buceschi

0
92

Cristina Ciauşesc a decis să renunţe la activitatea sportivă după un an şi jumătate de contract la CS Minaur. Jucătoarea de 20 de ani a anunţat conducerea clubului băimărean la începutul acestui an despre intenţiile ei, iar săptămâna trecută contractul a fost reziliat de comun acord.
În aceste condiţii, CS Minaur a completat postul de portar la echipă şi a transferat-o pe Ionica Munteanu, care a apărat în acest sezon la CS Crişul Chişineu Criş (echipă retrasă luna trecută din Liga Florilor Mol). Ionica a semnat cu Minaur un contract valabil până la finalul acestui campionat.
Ionica Munteanu s-a născut pe 7 ianuarie 1979, în Bucureşti, şi a evoluat pentru mai multe echipe în cariera sa, atât în ţară cât şi în străinătate – U Ursus Cluj-Napoca, Le Havre, Randers, HC Leipzig, Rulmentul Braşov, Mios Biganos, Oţelul Galaţi, U Jolidon Cluj, SCM Craiova, HCM Baia Mare (2015-2016), CSU Cluj-Napoca, Dacia Mioveni şi Crişul Chişineu Criş.
Noua achiziţie a CS Minaur nu a făcut deplasarea în Rusia pentru confruntarea cu Astrahanochka, Costică Buceschi preferând să aibă la dispoziţie doi portari.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.