Florin Fabian, noul antrenor al ACS Fotbal Comuna Recea

0
206

Se pare că lucrurile intră pe făgaşul normal la divizionara secundă ACS Fotbal Comuna Recea, care până la urmă îşi va continua proiectul, după ce conducătorii clubului au primit asigurări din partea CJ Maramureş că finanţarea echipei este valabilă şi în 2021.
După această veste bună, diriguitorii clubului au căutat imediat antrenorul potrivit pentru îndeplinirea obiectivului, dar acesta nu este Nae Constantin, al cărui contract expirase în decembrie 2020, şi care spera la o prelungire. Ci este vorba de Florin Fabian, deţinător de Licenţă UEFA PRO. Sătmăreanul revine în fotbalul maramureşean după aproximativ 11 ani, el activând ca jucător sub cu­lorile FC Baia Mare timp de un sezon (2006-2007), iar după ca antrenor o perioadă de doi ani (2008-2010). În ultima perioadă, mai precis din 2012 încoace, Fabian s-a ocupat de destinele şcolii de fotbal Primavera Satu Mare, proiect iniţiat tocmai de el.
Odată cu sosirea ca antrenor la Recea, Florin Fabian se va reîntâlni cu fostul său elev de la FC Baia Mare, Alin Bota, dar şi cu Paul Batin, care este foarte aproape de a semna un contract cu echipa maramureşeană.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.