4 sfaturi de Tipsteri pentru Amatori

0
51

Lumea pariurilor a cunoscut o adevărată evoluție în ultimii ani în România. De aceea, tot mai mulți pasionați de sport aleg să parieze pe meciurile favorite, iar o parte dintre aceștia obțin profituri considerabile din această activitate. Bineînțeles că aici vorbim de pariorii profesioniști.

Pentru a ajunge acolo ai nevoie de câteva lucruri importante cum ar fi strategiile alese, managementul banilor și, evident, experiență. O să îți prezint 4 sfaturi de la tipsteri pentru pariorii începători.

Stabilește-ți un management al banilor foarte bine gândit

Un aspect foarte important atunci când vorbim de începuturile în lumea pariurilor se referă la gestionarea băncii. În primul rând este bine să începi să pariezi doar dacă îți câștigi banii singur și nu din banii părinților. În acest fel vei avea un simț responsabil al banilor.

Trebuie să îți stabilești o sumă pe care să o aloci lunar pariurilor pe pronosticuri fotbal și pe care să nu o depășești în nicio situație. Tipsterii profesioniști recomandă ca suma alocată lunar pentru pariuri sportive să fie de aproximativ 10% din veniturile lunare.

Motivul este foarte simplu: vrei să obții un profit constant și cât mai sigur pe o perioadă lungă și nu vrei să fii afectat financiar și să rămâi fără bani pentru lucrurile esențiale.

Alege-ți strategia potrivită

Este evident că pentru a-ți atinge profitul pe care ți-l setezi este nevoie să folosești o strategie bine pusă la punct. Există multe strategii pentru a paria dar fiecărui tip de parior I se potrivește o anumită strategie. Pentru a putea vedea ce strategie ți se potrivește trebuie mai întâi să le testezi.

Există pariori cărora li se potrivesc strategii mai riscante deoarece au un apetit crescut pentru risc și pariori care folosesc strategii mai sigure dar cu un profit mai mic. Totodată, strategia aleasă trebuie să se plieze pe soldul tău. Dacă ai un buget limitat nu poți aplica strategii precum Martingale sau Fibonacci, deoarece vei pierde rapid banca.

Nu juca niciodată la recuperare

O greșeală foarte des întâlnită, mai ales la pariorii începători, este parierea la recuperare. Această greșeală se referă la zilele mai proaste în care prinzi o serie de bilete necâștigătoare și te lași dus de val în speranța că vei recupera pierderile.

Pentru a face asta vei mări miza și te vei abate de la regulile impuse și de la bugetul lunar alocat. Această greșeală te poate aduce în faliment și este obligatoriu să îți stăpânești emoțiile când pierzi.

Nu paria doar ca să pariezi când nu ai o ofertă buna

Un alt lucru important este să nu pariezi biletul zilei doar de dragul de a paria dacă nu găsești oferta pe care ți-o dorești. Este mai bine să rămâi fără un pariu în acea zi decât să rămâi cu o gaură în buget. De asemenea, evită sa pariezi după cotele mai mari fără a analiza meciul înainte. Un lucru absolut esențial este analiza fiecărui meci înainte de a paria pe el. Asta este cheia pariorilor de succes.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.