Cele mai bune case de pariuri online

0
33

Odată cu evoluția caselor de pariuri în mediul online s-au diversificat și diferitele beneficii ale acestora pentru a atrage cât mai mulți jucători și pentru a le oferi o experiență unică.

Majoritatea agențiilor de pariuri stradale din România și-ai focusat atenția în ultimii ani către mediul online pentru a se dezvolta cât mai mult și pentru a ajunge la cele mai înalte standarde. O să își prezint top 4 cele mai bune case de pariuri online din România.

Unibet

Unibet este una dintre cele mai mari case de pariuri online din România care atrage foarte mulți jucători. Acest aspect se datorează numeroaselor beneficii pe care le pun la dispoziția clienților, fie că vorbim de oferta generoasă de pariere sau de bonusurile consistente oferite.

Poate cel mai important avantaj pe care Unibet îl deține este oferta sportivă bogată. La Unibet vei găsi nu mai puțin de 40 de discipline sportive începând cu sporturile populare precum fotbal, tenis, baschet și ajungând până la pariuri pe emisiuni gen Game of Thrones, curse de cai sau eSports. De asemenea, la Unibet vei găsi cam orice tip de pariu existent în lumea pariurilor.

Unibet oferă clienților săi și posibilitatea de a paria live incluzând și live streaming direct în platformă. Bonusul de bun venit este unul atrăgător și constă în 100% bonus la prima depunere + 100 Freespins la slotul Burning Hot. De asemenea, vei găsi și promoții oferite constant precum cashback pe primul marcator sau Multi-Boost.

Netbet

Netbet este o casă de pariuri online foarte bine cotată și este printre primele case de pariuri care au primit o licență definitivă în România. Netbet se remarcă prin oferta sportivă foarte bogată și payout-ul impresionant.

Vei găsi zeci de discipline sportive pe care să pariezi și sute de opțiuni de pariere pe acestea. Payout-ul oferit de Netbet este peste media pieței și asta o face o casă de pariuri foarte apreciată în rândul pariorilor profesioniști. Bonusul de bun venit de la Netbet constă într-un pariu fără risc de 500 RON.

Betfair

Betfair este cea mai mare agenție de betting exchange la nivel mondial și singura din România în momentul de față. Pe lângă platforma impresionantă de bet exchange de la Betfair, aceștia se laudă cu pariuri inclusiv pe meciuri din liga a doua și a treia din România, ceea ce face ca Betfair Sportsbook să se claseze în topul caselor de pariuri online din România. Bonusul de bun venit constă în 100% bonus la prima depunere în limita a 450 RON.

Winmasters

Winmasters este o agenție de pariuri online care se remarcă atât prin oferta sportivă bogată, dar mai ales prin bonusurile oferite. La Winmasters beneficiezi de un bonus de 110% la prima depunere în limita a 500 RON.

Vei găsi la Winmasters nu mai puțin de 28 de discipline sportive printre care golf și MMA. Winmasters este disponibil atât pe platforma online cât și pe aplicațiile pentru iOS sau Android.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.