În 2021 – Terenurile, la mare căutare

0
44

A început anul 2021 cu optimism. Reprezentanţii agenţiilor imobiliare cred că vor avea un an mai bun decât cel care s-a încheiat. Momentan, piața imobiliară este în stagnare. Oferta, dar și cererea, este redusă în acest sezon. Abia de la primăvară, lucrurile se vor mai mișca. Totuși, agenții imobiliari au observat care va fi tendința în 2021: în general, se vor cumpăra terenuri.
„Din primăvară se trezește de obicei sentimentul de mutare, de investiții. Anul acesta se va investi cel mai mult în terenuri. Am auzit și la televizor de vedete care au anunțat că vor să investească în terenuri. La fel va fi tendința și la nivel județean. Oamenii s-au săturat să stea în bloc și să iasă cel mult pe balcon. Ei își doresc o casă. Așa că, după topirea zăpezii, ne așteptăm să fim solicitați pentru deplasări pe terenuri pentru ca oamenii să studieze ofertele la fața locului”, a spus agentul imobiliar, Zoia Bozău.
În ce privește prețurile, deocamdată și acestea sunt în stagnare atâta timp cât nu există o ofertă ridicată. Anul trecut s-a constatat că în cazul terenurilor, tarifele au crescut cu 5%, iar majorările ar putea continua și în acest an pe segmentul respectiv. În schimb, la case, la apartamente, prețurile au fost constante și chiar în ușoară scădere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.