La frontiera cu Ungaria • Valori de trafic crescute pentru automarfare

0
16

Ca urmare a faptului că se constată o creștere a valorilor de trafic pentru automarfare la frontiera cu Ungaria, în punctele de trecere de la granița comună se înregistrează un timp de așteptare ridicat pe arterele destinate acestor autovehicule, în mod special pe sensul de ieșire din România și intrare în Ungaria.
În plus, autoritățile maghiare efectuează verificări suplimentare asupra acestui tip de mijloace de transport.
Traficul pentru autoturisme și mijloacele de transport persoane se desfășoară în condiții normale, fără a se înregistra timpi de așteptare.
De la începutul acestei săptămâni, la nivel național, polițiștii de frontieră au efectuat formalitățile specifice pentru 19.000 de automarfare, dintre care numai la granița cu Ungaria s-a efectuat controlul pentru 10.000 de astfel de mijloace de transport (7.000 pe sensul de ieșire și 3.000 pe cel de intrare).

Sătmărean, depistat cu țigări în valoare de 17.500 lei

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat 1.500 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de 17.500 lei, precum și o mașină folosită în activitatea infracțională.
Conducătorul auto, un cetățean român, din județul Satu Mare, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, dar și pentru conducerea unui vehicul având suspendat dreptul de a conduce.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.