Sindicaliștii Cartel Alfa continuă protestele

1
70

Sindicaliștii Cartel Alfa sunt în continuare nemulțumiți de guvernanți și spun că „analiza privind evoluția de anul acesta a salariului minim în țările europene ne arată că, în majoritatea statelor care au un salariu minim statutar, acesta a crescut de la 1 ianuarie 2021”.
În acest context, sindicaliștii au decis să continue protestele. După pichetarea de ieri, 2 februarie a Ministerului Finanțelor Publice, mâine, 4 februarie, de la ora 10, protestul se va muta la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale. În aceeași zi, la ora 12.30, membrii Federației Sindicatelor din Comerț protestează la sediul Confederației Patronale Concordia. Cartel Alfa militează pentru un salariu minim decent, pensii echitabile, servicii publice de calitate, deblocarea negocierii colective, taxare justă, aplicarea corectă a legis­lației!

1 COMENTARIU

  1. Am ramas dezamajit de toata clasa politica!!!
    Am sustinut PNL si m-au dezamajit complect !, salariul minim si pensile trebuiau sa creasca de la1 ianuarie 2021 cu rata inflatiei , chiar si USR si-au marit diurnele parlamentare ,deci in concluzie ,au marit bani doar pentru ei !!!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.