Amical, Someșul Dej – Progresul Șomcuta Mare 4-0 (0-0)

0
127

După succesul din amicalul cu Zalău (2-0) repurtat la mijlocul săptămânii tocmai încheiate, Progresul Șomcuta Mare a înregistrat la numai trei zile un eșec usturător în confruntarea cu Someșul Dej, scor 0-4 (0-0), partidă derulată pe sinteticul de la Iclod. Prestația din jocul cu liderul seriei 10 nu a fost confirmată și în disputa de sâmbătă, chiar dacă la pauză formația antrenată de Cristian Bogdan se afla la egalitate. În partea secundă, Someșul Dej a marcat de patru ori prin golurile semnate de Ștefan Visic, Denis Hordouan și Nuțu Dobre 2.
• Progresul Șomcuta Mare • Repriza I: Roșiianu – Cezar Bud, R. Lazăr, B. Lazăr, A. Tutuța, Negreanu, Lang, Gherghel, Bușică, C. Tutuța, Bîrle. • Repriza a II-a: Lovasz – Cezar Bud, R. Lazăr (65, Cupșa), B. Lazăr, A. Tutuța (65, Revesz), Negreanu, Lang, Bușică, Petran, Răduneață, Bîrle (65, Buhai).
Două meciuri de verificare mai are programate Progresul Șomcuta Mare, ambele în această săptămână. Marți, 23 februarie, de la ora 12.00, maramureșenii vor întâlni la Iclod pe Sănătatea Cluj-Napoca, iar miercuri, 24 februarie, de la ora 13.00, va disputa revanșa cu SCM Zalău, partidă planificată pe terenul cu iarbă naturală de la Treznea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.