Secție de psihiatrie în incinta Spitalului Municipal Sighetu Marmației

0
36

Noua secție de psihiatrie din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmației, care se prefigurează în viitorul apropiat, va fi împărțită în patru subsecții: o secție cu 50 de paturi pentru pacienți cronic femei, una cu 50 de paturi pentru pacienți cronic bărbați, o secție de 50 de paturi dedicată pacienților acuți femei și o secție de 50 de paturi pentru acuți bărbați.
Fiecare salon va beneficia de grup sanitar propriu. Fiecare subsecție va avea săli pentru tratamente, cabinete de consultație, cabinete medicale, secretariat – a informat Primăria Sighet.
În prezent, secția de psihiatrie din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmației este adăpostită de clădiri cu o vechime de peste 100 de ani, clădiri care pe lângă faptul că prezintă mari deficiențe, nu pot asigura circuitele clinice necesare cerințelor și normativelor de astăzi. Spitalul municipal Sighetu Marmației este singura unitate spitalicească din zonă care asigură regim închis pentru pacienții psihiatric periculoși și care sunt supuși expertizelor medico-legale psihiatrice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.