Maramureșenii preferă vacanțele în Egipt

0
53

În ultima perioadă se constată o tot mai mare dorință a maramureșenilor de a pleca în concediu în Egipt. Ofertele atractive, dar și faptul că există chartere directe spre Egipt îi determină pe maramureșeni să se orienteze spre această țară exotică.
Turiștii sunt optimiști în privința oportunității de a călători în alte colțuri ale lumii. Agenții de turism spun că după un an mai slab în domeniu, au ajuns să fie motivați în activitatea lor de pozitivismul clienților. „Turiștii sunt mai optimiști decât noi. Altfel lucrează dacă știu că vor merge în vacanță. Noi am cam obosit, dar ne mobilizează optimismul clienților noștri”, a punctat Diana Iluț, președintele filialei Nord-Vest a Asociației Naționale a Agențiilor de Turism. Managerul unei agenții de turism din Baia Mare, Diana Iluț, a observat și care sunt preferințele turiștilor în materie de vacanță. Astfel, la ora actuală, Egiptul pare să fie în trend, mai ales că prețurile sunt atractive.
„Egiptul a luat fața Turciei. Se constată un interes crescut pentru Egipt, mai ales că există chartere directe din Baia Mare spre Hurgada. Mulți pleacă și acum în Egipt, dar sunt și clienți care se interesează pentru o vacanță în acest colț al lumii, pentru vară. În prezent, în Egipt, e o vreme perfectă, așa se explică dorința maramureșenilor de a plecat la egipteni”, a precizat Diana Iluț.
Tarifele pentru o vacanță în Egipt ajung până la 600 de euro/persoană, la un hotel de 5 stele, all inclusive. Cei care optează pentru Egipt trebuie să știe că e obligatoriu să prezinte un test COVID negativ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.