Companiile israeliene din domeniul medical s-au prezentat spitalelor din Maramureș

0
24

Patru companii de top israeliene și-au prezentat, reprezentanților spitalelor din subordinea Consiliului Județean Maramureș, produsele și ofertele din domeniul medical. Activitatea s-a desfășurat sub egida cooperării active dintre Misiunea Economică a Ambasadei Israelului în România și CJ Maramureș.
Companiile israeliene Zebra Medical, NI Medical, Safe-T și Medigate au intrat în dialog cu reprezentanții spitalelor din Maramureș pentru a le prezenta aparatură și softuri medicale performante, dar și pentru a identifica posibile colaborări pe viitor. Dr. Vasile Bonaț, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a subliniat: „Sperăm ca pe viitor, în funcție și de bugetul și finanțarea spitalului să analizăm oportunitatea colaborării”.
Participanții s-au declarat impresionați de soluțiile performante prezentate urmând să continue colaborarea directă pentru a identifica exact nevoile tehnice ce ar putea fi satisfăcute de companiile interesate.
La întâlnire au mai participat Bareket Knafo, conducătorul Misiunii Economice a Israelului în România, Antonia Leahu, manager al departamentului Strategie și Cooperare Internațională a Misiunii, Raluca Bărbulescu, ofițer comercial al Misiunii pe sectorul medical, ing. Andrei Ionuț, Serviciul Informatică al spitalului, ing. Roland Stretea, șef serviciu administrativ al Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, Gheorghe Paul Szaniszlo, Biroul Relații Internaționale din partea CJ Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.