Alin Petrache, reales președinte al FRR

0
47

Alin Petrache a fos reales în funcția de președinte al Federației Române de Rugby pentru un nou mandat de patru ani în cadrul Adunării Generale Ordinare și de Alegeri desfășurată sâmbătă la Complexul Olimpic ”Sydney 2000” din Izvorani. La eveniment a asistat și Octavian Morariu, președintele Rugby Europe.
Acesta a fost ales cu unanimitate de voturi, de cei 72 de membri afiliați prezenți la Adunarea Generală (64 prezenți în sală și 8 online) din cei 119 membri afiliați ai Federației Române de Rugby.
De asemenea, au fost aleși prin vot și cei trei vicepreședinți: Mircea Copaci, Bogdan Marinescu, care au ocupat aceleași funcții și până acum, și fostul rugbist Anton Pisaroglu. Toți au fost aleși cu unanimitate de voturi.
În cadrul Adunării au fost votați și cei opt membri ai Biroului Federal, astfel: Marius Tincu, Corneliu Ghenea, Corneliu Negruț, Neculai Nechitean – cu unanimitate de voturi. În ce privește reprezentarea în Biroul Federal al cluburilor de copii și juniori a fost votat Andrei Szemerjai, din partea Asociațiilor Județene de Rugby și a Asociațiilor Municipale de Rugby București, Ciprian Popa, iar din partea echipelor din Superligă, DNS și rugby feminin, Emilia Vizitiu și Ștefan Demci.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.