Produse de igienă pentru bătrâni și persoane cu dizabilități dinn Fărcaşa

0
9

Proiectul “Sprijin pentru persoanele vulnerabile, în contextul epidemiei CO­VID-19” este pus în practică în Comuna Fărcașa.
Astfel, UAT-ul a semnat un acord de sprijin cu Ministerul Muncii și Protecției Sociale având ca obiectiv creșterea calității vieții și combaterea situației de risc și excluziune socială pentru persoane vârstnice (vârsta minimă de 65 de ani) și persoane cu dizabilități (vârsta minimă de 16 ani), în contextul pandemiei COVID-19.
Beneficiarii acestui proiect sunt 480 de persoane din Comuna Fărcașa care au fost, sau urmează, să fie vizitate la domiciliu de către asistentele medicale comunitare, sau de către asistentul social din comună.
În contextul pandemiei și a situației sale particulare, pentru fiecare beneficiar au fost analizate riscurile la care acesta este expus fiindu-i evaluate și rețelele sociale de sprijin.
Conform proiectului, fiecare dintre aceste persoane primește un pachet cu produse de igienă constând în: o cutie cu măști, 2 litri dezinfectant pentru mâini, 4 flacoane cu săpun lichid antibacterian, 3 buc. dezinfectant universal spray și 4 sticle alcool sanitar.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.