Dezvoltarea imobiliară din Tăuții – Măgherăuș nu s-a oprit în pandemie

0
73

Cu toate că trăim vremuri „tulburi” de mai bine de un an de zile, iar dezechilibrele economice fac ravagii în multe țări, se pare că unii nu o duc chiar așa de rău. Este și cazul orașului Tăuții – Măgherăuș. Asta dacă privim din punct de vedere al construcției de noi locuințe, cel puțin.
La primărie se primesc zilnic solicitări pentru eliberare de autorizații de construire și certificate de urbanism.
Primarul Dumitru Marinescu a explicat că „există terenuri în mediul privat care se tranzacționează pe piața imobiliară. Și noi, ca administrație locală, vom scoate în cel mai scurt timp parcele la licitație. Suntem într-o perioadă în care inventariem și verificăm, împreună cu colegii de la Serviciul de Urbanism din cadrul primăriei, situația terenurilor concesionate, urmând să venim în cel mai scurt timp spre doritori cu noi parcele scoase la licitație, pentru construirea de locuințe. În fiecare zi semnăm o grămadă de certificate de urbanism, autorizații de construire pentru că încă dezvoltatorii din zonă construiesc și terenuri mai sunt. Și vă pot spune că există cerere pentru locuințe, iar asta înseamnă că nu suntem chiar atât de afectați din punct de vedere economic, chiar și în aceste vremuri mai grele”.
Trendul acesta a început de ani buni în Tăuții- Măgherăuș, orașul fiind printre localitățile fruntașe la dezvoltarea imo­biliară.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.