România, debut de campanie cu stângul

0
42

Echipa națională de rugby a României a început, sâmbătă, campania de calificare la Cupa Mondială din 2023 din Franța cu stângul, tricolorii cedând în deplasarea din Rusia cu 18-13 (6-10).
Punctele echipei noastre au fost marcate de Ionuț Dumitru (eseu) și de Florin Vlaicu (o transformare și două lovituri de pedeapsă), în timp ce rușii au marcat doar prin Ramil Gaisin, care a fructificat șase penalități.
Din cei patru jucători ai campioanei CSM Știința Baia Mare convocați pentru acest prim joc al Rugby Europe Championship, Pristăviță, Cojocaru, Bucur și Popoaia, doar Cojocaru și Popoaia s-au regăsit în lot, dar și aceștia au luat loc pe banca de rezervă.
După meciul cu Rusia, „stejarii” merg în etapa viitoare, în 13 martie, în Portugalia, pe 20 martie în România va veni Spania, iar pe 27 martie tricolorii se deplasează în Georgia. Campania de calificare se va încheia în luna iulie cu un meci împotriva Belgiei sau Olandei, acestea având de disputat, între ele, un meci de baraj. Primele două echipe din Rugby Europe Championship merg la Cupa Mondială, iar locul trei se duce la baraj.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.