Știința Electro Sistem, 38 de medalii la campionatele naționale

0
17

În perioada 6-7 martie, în Pasul Bucin din județul Harghita, s-au desfășurat Campionatele Naționale de Orientare-Schi în probele de sprint, ștafetă și ștafetă mixtă, competiții organizate de Federația Română de Orientare și la care s-au aliniat majoritatea cluburile de profil din România. Eforturile organizatorilor în vederea desfășurării în bune condiții a întrecerilor a fost unul imens, deoarece după multe amânări si tatonări a stării zapezii s-a reușit, totuși, organizarea în condiții optime a acestor competiții.

Deși până acum această iarnă a fost una foarte săracă în zăpada, sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare s-au pregătit foarte serios pentru aceste importante întreceri. Eforturile lor au fost încununate de succes, deoarece nu mai puțin de 38 de diplome au reușit să depună sportivii băimăreni în vitrina clubului. Toți componenții lotului prezent la acest eveniment  și-au adus contribuția la această performanță, dar nu trebuie trecută cu vederea titlurile de campioni naționali obtinute de stafetele seniori elită, cele care au învins puternicele stafete ale CSU Craiova, grupare care domină această probă în ultimii ani. În plus, în cele 3 categorii de participare în proba de ștafetă mixtă (14, 17 si 21 de ani), CS Știința Electro Sistem Baia Mare a reușit să cucerească 6 medalii din cele 9 posibile.

În urma acestor frumoase rezultate, a fost absolut firesc ca gruparea băimăreană, condusă de antrenorii Lucia Pop și Istvan Sebestyen, să își mențină în continuare supremația în Orientarea pe Schiuri, CS Știința Electro Sistem Baia Mare dominând de altfel de mulți ani încoace aceste întreceri.

Rezultatele sportivilor CS Știința Electro Sistem:

  • Sprint • Loc I: Andreea Manu la F17; Locuri II: Carla Sebestyen la F14, Ștefania Peleș la F17, Anca Deac la F21, Istvan Sebestyen la M21; Locuri III: Tania Sabou la F17, Alexandra Roman la F21, Cristian Lenard la M14.
  • Ștafetă • Locuri I: F17 – Andreea Manu și Ștefania Peleș; F21 – Anca Deac și Alexandra Roman; M17 – Alexandro Kotai, David Hreniuc și Marius Catană, M21 – Cătălin Vădean, Istvan Sebestyen și Alexandru Biro; Locuri II: F14 – Carla Sebestyen si Antonia Man; M14 – Luca Lenard, Cristian Lenard si Cristian Manu; Loc III: F17 – Codruța Sabou, componentă a reprezentativei Maramureș.
  • Ștafetă mixtă • Locuri I: Antonia Man cu Cristian Manu la MF14; Ștefania Peleș cu Marius Catană la MF17; Locuri II: Carla Sebestyen cu Cristian Lenard la MF14; Andreea Manu cu David Hreniuc la MF17; Anca Deac cu Alexandru Biro la MF21; Loc III: Alexandra Roman cu Istvan Sebestyen la MF21.

Pentru orientariștii băimăreni urmează sezonul de orientare în alergare, primele competiții la care vor lua parte fiind Campionatul Național de Semimaraton și Cupa Busola de Aur, întreceri ce se vor derula peste 2 săptămâni la Cluj Napoca. Informații și foto furnizate de CS Știința Electro Sistem.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.