Egalați la puncte

0
140

CAO 1910 Oradea – CS Minaur Baia Mare 2-1 (1-0)
CS Minaur Baia Mare a dezamăgit profund în primul joc oficial din 2021, pierzând derby-ul cu CAO 1910 Oradea din deplasare, 2-1 (1-0).
Cu zece jucători transferați, lotul fiind din punct de vedere al calității peste cel din tur, dar și cu condiții financiare peste restul competitoarelor din serie, galben-albaștrii nu au arătat același joc combinativ ca în prima parte a sezonului, în condițiile în care au avut o perioadă de 9 săptămâni de pregătire. Pe când, înaintea începerii turului de campionat au fost transferați 16 jucători, iar timpul avut la dispoziție pentru a forma o echipă cât de cât omogenă a fost de doar trei săptămâni. Și tot ca o comparație, în meciul din tur băimărenii se impuneau fără drept de apel, 4-1. Până la urmă nu e capăt de țară, e abia primul joc oficial, nu e nimic pierdut, CS Minaur rămânând favorită la ocuparea uneia dintre primele două poziții și este văzută, în continuare, principala candidată la promovare.
Derby-ul locurilor 3 și 2 a fost dominat în cea mai mare parte de oaspeți, dar cu o echipă gazdă care a profitat de neglijențele din defensiva băimăreană. Probabil că altfel ar fi decurs jocul și altul ar fi fost rezultatul în situația în care Minaur ar fi deschis scorul la cea mai mare ocazie a partidei, irosită de Vasile Pop în primele secvențe ale primei părți, după o reluare peste poartă din câțiva metri, din situație de unu contra unu cu Verdeș. Au făcut-o în schimb gazdele în minutul 36, la o angajare a lui Codoban către Hosu, golgheterul celor de la CAO trimițând lângă bară: 1-0. Minaur a revenit în partidă prin șutul plasat expediat de Donca de la 20 m: 1-1. CAO a dat lovitura de grație în minutul 90+3, Codoban trimițând o torpilă de la 28 m direct în vinclu: 2-1. • CS Minaur Baia Mare: Gudea – Core, Tînc (cpt.), B. Matei (59, Lupu) – A. Popa, Donca, Nistor (68, B. Minteuan), Ofrim (86, D. Matei) – Zaluschi (59, Hațiegan), V. Pop, Al. Pop (86, Kr. Szekely).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.