Adversar greu în etapa 4 din play-out

0
66

• Farul Constanța – ACS Fotbal Comuna Recea •

După succesul fantastic cu Metaloglobus București (3-1), ACS Fotbal Comuna Recea va avea în față un nou adversar puternic al eșalonului secund.
Sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 11.00, maramureșenii se vor afla la malul mării pentru duelul cu Farul Constanța, unul ce are importanță doar pentru echipa noastră. Constănțenii au suficiente puncte pentru a nu se simți amenințați cu participarea la baraj, pe când formația antrenată de Florin Fabian trebuie să lupte până la ultima etapă pentru a evita și a nu risca retrogradarea în urma jocurilor de baraj. Comuna Recea merge în celălalt capăt de țară cu o stare de spirit excelentă și speră ca de la această confruntare să se întoarcă cu măcar un punct, în condițiile în care jucătorii maramureșeni au un mare dezavantaj comparativ cu adversarii. Au evoluat la mijlocul săptămânii, au de parcurs un drum de două zile, nu a existat timp suficient pentru refacerea organismului, pe când elevii lui Ianis au stat în intermediara de miercuri și vor aborda jocul la capacitate maximă.
Florin Fabian s-a alăturat echipei de ieri-dimineață și va fi prezent la meciul cu Farul. Nu o va face, în schimb, mijlocașul Akhmatov, care a încasat direct cartonașul roșu în meciul cu Metaloglobus, pentru Recea fiind o pierdere însemnată.

Rezultatele din etapa 3, Grupa A Play-Out: ACS Fotbal Comuna Recea – Metaloglobus București 3-1; CSM Slatina – Ripensia Timișoara 0-0; FC Universitatea Cluj-Napoca – Pandurii Târgu Jiu 1-1. Farul Constanța a stat.
Etapa viitoare • Sâmbătă, 17 aprilie, ora 11.00: Farul Constanța – ACS Fotbal Comuna Recea; Metaloglobus București – CSM Slatina • Duminică, 18 aprilie, ora 11.00: Ripensia Timișoara – FC Universitatea Cluj-Napoca. Pandurii Târgu Jiu stă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.