Sezon încheiat perfect

0
55

• Unirea Dej – Știința Explorări Baia Mare 2-3 (22, 23, -12, -19, -17) •

Știința Explorări Baia Mare a încheiat sezonul cu un succes, repurtat în dauna unui adversar mult mai bine poziționat în Grupa 5-8, Unirea Dej. Băimărenii au lăsat o ultimă impresie excelentă, după ce au revenit de la 0-2 și au câștigat cu 2-3 (22, 23, -12, -19, -17).
În urma parcursului fantastic din cele două turnee ale Grupei 5-8, cu patru victorii din șase dueluri, băieții lui Marius Botea s-au clasat pe poziția a șaptea la finalul stagiunii 2020-2021, peste ce se preconiza înaintea și în timpul acestui sezon, și cu două jocuri pierdute la „masa verde” datorită cazurilor de Covid-19. Este meritul jucătorilor și al staff-ului tehnic pentru faptul că au avut încrederea necesară pentru a spera la acontarea acestui loc până la final, în condițiile în care Știința Explorări Baia Mare nu se ridică la nivelul altor competitoare în ceea ce privește bugetul.
• Unirea Dej: Moroșan, Begic, Giljanovic, Magdaș, B. Bartha, Câmpean, Urian (libero). Au mai jucat: Grigoraș și Varga. Antrenori: Marius Dascălu și Tiberiu Szilagyi. • Știința Explorări Baia Mare: Țuțea, Silvășan-Pașca, Butnaru, M. Talpă, Aldea, Răileanu, Crișan (libero). Au mai evoluat: S. Dragomir, Catrina, Cheagă, Badea și Săvoiu (libero). Antrenor: Marius Botea. • Arbitri: Robert Toader și Andrei Dan (București).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.