Calcule pentru evitarea barajului

1
112

După victoria cu Metaloglobus (3-1), ACS Comuna Recea nu s-a mai ridicat la același nivel și în ultima etapă, cea cu Farul Constanța, cedată de maramureșeni cu scorul de 3-1.
Coroborat cu succesul Ripensiei în disputa cu ”U” Cluj-Napoca (2-1), formația antrenată de Florin Fabian a preluat poziția timișorenilor, cea de baraj, în acest moment având un deficit de 1 punct. Dar pentru a reveni pe locul ce-i permite rămânerea în eșalonul secund, ACS Fotbal Comuna Recea a început să-și facă calcule, însă nu totul va depinde de parcursul ei până la final, ci și al contracandidatei. Gruparea maramureșeană mai are de evoluat acasă cu Slatina și în deplasare la ”U” Cluj-Napoca, iar Ripensia va întâlni pe Pandurii în deplasare și în ultimul meci din play-out va juca pe teren propriu împotriva celor de la Metaloglobus. Studiind programul celor două, balanța pentru ocuparea poziției a patra înclină către Ripensia, care în mod normal trebuie să câștige la Pandurii, o echipă resemnată, iar confruntarea cu Metaloglobus poate să însemne una de vacanță pentru bucureșteni. Comuna Recea va întâlni acasă pe CSM Slatina, echipă deja retrogradată, context în care punctele ar putea fi obținute mai ușor. Nu va fi, însă, o partidă la fel de simplă la ”U” Cluj, și chiar dacă Recea ar câștiga și această confruntare, tot nu va fi sigură de participarea la baraj.
Rezultatele etapei 4 din Play-Out: Farul Constanța – ACS Fotbal Comuna Recea 3-1; Metaloglobus București – CSM Slatina 1-0; Ripensia Timișoara – FC Universitatea Cluj-Napoca 2-1. Pandurii Târgu Jiu a stat.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.