Își complică existența

0
174

• Selena ȘN Constanța – ACS Fotbal Feminin Baia Mare 1-0 (0-0) •

Selena ȘN Constanța a bifat prima victorie a sezonului tocmai în confruntarea din etapa 3 de play-out, cu ACS Fotbal Feminin Baia Mare, scor 1-0 (0-0), rezultat care agită și mai mult apele în tabăra noastră din perspectiva salvării de la retrogradare.
”Domnițele râului” nu s-au regăsit după plecarea fostului antrenor, Liviu Ivasuc, și au abordat duelul de la malul mării invers de cum a fost pregătit. Băimărencele au intrat în jocul adversarului, unul pe contre, în loc să apeleze la unul constructiv, așa cum caracterizează echipa noastră. Și în aceste condiții, ACS Fotbal Feminin a beneficiat de câteva oportunități de a marca, inclusiv o bară, dar la final punctele au fost acontate de Selena. Golul constănțencelor a fost unul imparabil, cu un șut în vinclul porții, marcat de Andreea Ionașcu în minutul 69. În urma acestui eșec, echipa condusă de actuale jucătoare își complică situația, diferența de primul loc retrogradabil fiind de numai patru puncte. Banat Girls Reșița e gruparea aflată pe acel loc, formația cu care ACS Fotbal Feminin se va confrunta în etapa ce urmează, în Baia Mare. • ACS Fotbal Feminin Baia Mare: Szoke-Nagy – Olar, Daneliuc, D. Pop, Țițu – Buftea – Gavriș, Dragoș, Indrei, Cotos – Indrecan. Au mai intrat: Marița, Boldijar și Șpan.

Rezultatele etapei 3, Play-Out: AFC Fair-Play București – Universitatea Alexandria 6-4; Selena ȘN Constanța – ACS Fotbal Feminin Baia Mare 1-0; Banat Girls Reșița – Carmen București 2-0.
Etapa viitoare (duminică, 25 aprilie, ora 11.00): Universitatea Alexandria – Carmen București; ACS Fotbal Feminin Baia Mare – Banat Girls Reșița; AFC Fair-Play București – Selena ȘN Constanța.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.