🕮 Lecții de învățat 🕮 Despre oglinzi

0
90

Probabil că producătorii de mobilă habar nu aveau sau au de regulile Feng Shui, care interzic categoric prezența oglinzilor în dormitor. Mobilierul de dormitor abundând de părți… oglindite. Feng Shui spune că prezența oglinzii în dormitor atrage energiile negative. Între noi fie vorba energiile negative nu lipsesc din viața omului. Că vrea sau nu vrea.
Despre asta vorbeam cu Marcel Pop, consultant Feng Shui tradițional. Care vine și cu argumente. Nu din acelea că abia trezit, nu prea e bine să te uiți în oglindă, ci din punct de vedere al fluxului energetic. Oglinda fiind un captator de energii, nu toate fiind pozitive. Marcel mai spune și că oglinda nu trebuie să reflecte ușa de la intrare, deoarece energiile pozitive care intră pot fi respinse de reflectarea în oglindă. Dar superstițiile din bătrâni afirmă exact invers: oglinda orientată spre ușa de la intrare alungă spiritele rele și chiar și ghinionul.
Dacă mă întrebați pe mine, eu cred că oglinzile trebuie să fie mereu curate, pentru ca energia să circule liber, în flux continuu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.