Final 4 cu spectatori?

0
89

Aceasta este dorința clubului Minaur Baia Mare și a primarului Cătălin Cherecheș, care își doresc prezența suporterilor la cea mai importantă competiție organizată în Baia Mare la nivel de intercluburi. În acest sens, edilul municipiului a trimis o adresă către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și Guvernul României în care solicită accesul spectatorilor la Final 4 EHF European League de la finalul acestei săptămâni, organizat de CS Minaur Baia Mare.
În solicitarea trimisă către aceste două instituții se cere aprobarea disputării celor patru partide cu public, prin ocuparea a minimum 30 % din capacitatea sălii, desigur, cu respectarea regulilor sanitare impuse instituțiile abilitate.
”Din capacitatea de 2.200 de locuri, cerem să ni se aprobe ocuparea a minimum 30 % dintre acestea. Măcar 700 de băimăreni să aibă oportunitatea de a reveni în sala sporturilor, după un an în care ni s-au interzis toate, fiind închise ușile sălilor de sport, ale teatrelor, nunțile, botezurile, concertele și alte evenimente sociale, să ne susținem echipa, cu atât mai mult cu cât nu este vorba de o competiție oarecare, ci una de nivel european, unde ne reprezentăm cu mândrie țara”, este apelul lansat de primarul Cătălin Cherecheș către CNSSU și Guvernul României.
”Situația epidemiologică în Baia Mare din acest moment este de 0,5 la mie, în urma eforturilor autorităților județene și locale, dar și datorită seriozității cetățenilor, care au respectat restricțiile impuse. CS Minaur Baia Mare este un club sportiv de drept public aflat în subordinea Consiliului Local și al Municipiului Baia Mare și, în consecință, am solicitat emiterea unei decizii a CNSSU și a Guvernului României pentru desfășurarea com­petiției EHF European League Women cu public, astfel încât să se facă o excepție, în condițiile în care ne obligăm să respectăm câteva măsuri de siguranță”, se mai arată în adresa îna­intată de primar către cele două instituții de la nivel național.
Final 4 EHF European League la handbal feminin se va derula sâmbătă și duminică (8-9 mai) în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”, competiție ce include patru jocuri, semifinalele de sâmbătă, respectiv cele două finale stabilite pentru duminică. CS Minaur va întâlni în prima semifinală, de la ora 15.45, gruparea franceză Nantes Atlantique Handball, iar Siofok KC va lupta pentru un loc în marea finală, începând cu ora 19.00, împotriva clubului danez Ikast-Bording Handbold. Duminică, 9 mai, de la ora 15.45 este planificată finala mică, iar de la ora 19.00 se va juca cu trofeul pe masă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.