Concursul internațional online ”Dance virus-2021”

0
52

Districtul Panevėžys din Lituania, regiune înfrățită cu Județul Maramureș, organizează prin Centrul Cultural Ramygala, Concursul-festival internațional online ”Dance virus-2021”, aflat la a doua ediție. CJ s-a alăturat demersului cultural al partenerilor din Lituania, de a promova arta fără frontiere în rândul tinerilor, cu scopul de a contribui la atenuarea problemelor de adaptare socială cauzate de pandemia COVID-19.
Inițiativa prin care tinerii artiști sunt invitați să-și exprime talentul și creativitatea prin limbajul dansului, s-a bucurat de succes în județul nostru și în acest an. Astfel, la concursul internațional Dance virus 2021 participă 7 tineri maramureșeni, reprezentanți ai Ansamblului Folcloric Național Transilvania și ai Comunei Recea: Agoșton Andreea Alexandra, Ardelean Andreea Laura, Balaj Andrei, Duli-Babici Teodor Alexandru, Groșan Cristina Mihaela, Mihalca Liviu, Rusu Maria.
Tinerii artiști s-au înscris în competiția Dance Virus 2021 cu dansuri originale pe tema muzicală indicată de organizatori. Fiecare participant a transmis pentru concurs o fotografie care surprinde un moment al dansului. Videoclipurile cu dansurile incluse în concurs și fotografiile participanților sunt postate pe pagina de Facebook “Ramygalos kultūra”: https://ro-ro.facebook. com/ramygalos.kultura.
Fotografia care va obține cel mai mare număr de LIKE-uri va fi desemnată drept câștigătoare a premiului de audiență. Toți câștigătorii vor fi recompensați cu premii și diplome, iar câștigătorii primelor 3 locuri și cel al premiului pentru audiență vor fi recompensați cu premii speciale acordate de Municipalitatea Districtului Panevėžys. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.