Terapia Andullation pentru dureri de spate și migrene

0
83

Specialiștii de la Asociația Esperando stau la dispoziția celor cu dureri de spate și migrene, ce le afectează viața de zi cu zi, cu un tip de terapie care poate fi soluția pentru această problemă: Terapia_Andullation.
Terapia este recomandată și utilizată pentru a ameliora şi trata durerile de spate, lombago, sciatică, gambe, încheieturi, articulaţii, durerile intense de cap şi migrene. Datorită asocierii a 23 de oscilatoare de vibrații și rezonanță stocastică, cu 6 zone de căldură în infraroșu în banda terapeutică, porii corpului se dilată, îmbunătăţind circulaţia până la cele mai mici vase capilare şi optimizând oxigenarea. Întregul corp devine mult mai relaxat. Presiunea asupra coloanei se reduce, discurile intervertebrale încep să se regenereze.
Sistemul Andullation permite modularea frecvenţelor terapeutice active, într-o manieră în care acestea influenţează direct ţesutul specific şi duc la un efect imediat şi observabil. Dacă persoana a urmat nenumărate terapii și nu au dat rezultate, a venit momentul să încerce și terapia Andullation, care în mod sigur îi va îmbunătăți starea de sănătate. Pentru programări, telefonați la: 0362 401363.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.