Prelungire de contracte și o despărțire

0
74

Doi jucători ai Știința Explorări Baia Mare au decis să continue sub bagheta antrenorului Marius Botea și au ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractelor. Veniamin Aldea și Laurean Andrei Crișan se vor mai afla pentru încă două sezoane sub culorile roșu-negru. Andrei Crișan, care joacă pe postul de libero, va pune umărul la parcursul echipei pentru al patrulea sezon consecutiv, iar centrul Aldea va evolua pentru Știința Explorări pentru al treilea an la rând.
În altă ordine de idei, Știința Explorări a anunțat și o despărțire. Robert Țuțea nu va mai juca din sezonul următor sub comanda lui Marius Botea. Țuțea este născut în 9 iunie 1983, în Câmpulung Muscel, și a venit în Baia Mare pe când era încă junior. De atunci, cu excepția a trei sezoane în care a evoluat pentru Unirea Dej, Phoenix Șimleu Silvaniei și VCM Piatra Neamț, a jucat doar pentru Știința Explorări, de unde a ajuns și la echipa națională. Robert a fost și căpitan de echipă, contribuind la toate succesele clubului în perioada în care a purtat tricoul Științei Explorări.
Pe această cale, Știința Explorări îi mulțumește pentru contribuția adusă la rezultatele echipei și îi urează succes pe viitor!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.