­čĽ« Lec╚Ťii de ├«nv─â╚Ťat ­čĽ« Mama ╚Öi copilul

0
96

Copil─âria! Ce univers! Privind cum cre╚Öte un copil, ├«n╚Ťelegi mai bine sensul propozi╚Ťiei ÔÇťcopil─âria e regatul unde nu moare nimeniÔÇŁ. De aceea e important s-o ajut─âm s─â r─âm├ón─â pur─â, pentru a nu deforma via╚Ťa de mai t├órziu. Cel care are o copil─ârie frumoas─â dob├ónde╚Öte o comoar─â nesecat─â. Copiii v─âd ├«n p─ârin╚Ťi trecutul, iar p─ârin╚Ťii v─âd ├«n copii viitorul.
C├ónd vezi sufletul curat ┼či nevinovat al unui copil, ├«┼úi vine parc─â s─â zici c─â orice mam─â e o n─âsc─âtoare de Dumnezeu. De copii. O lume de miracole. O imens─â uimire ├«n fa╚Ťa vie╚Ťii. O bucurie inegalabil─â pentru p─ârin╚Ťi. Un imperiu de lumin─â. De c├óte ori privesc copiii sunt convins─â c─â ei sunt m├óinile cu care ne ag─â╚Ť─âm de rai. Dar mai ales sunt convins─â c─â aceast─â imens─â nevoie de mirare trebuie p─âstrat─â cu grij─â, ca o comoar─â nepre╚Ťuit─â.
Ast─âzi, de ziua lor, ╚Öi ├«n fiecare zi, s─â-i ├«mbr─â┬ş╚Ťi╚Ö─âm cu puterea iubirii. Ei sunt cea mai valoroas─â resurs─â a lumii ╚Öi cea mai mare speran╚Ť─â a ei pentru viitor. Sufletul se vindec─â atunci c├ónd e╚Öti ├«n preajma copiilor. Te vezi privind ├«n urm─â cu sinceritate, iar ├«n fa╚Ť─â cu speran╚Ť─â. Pe care copiii ╚Ťi-o dau. Dac─â exist─â magie pe p─âm├ónt, aceasta se datoreaz─â ╚Öi copiilor. Cu ei porne╚Öti ├«ntr-o c─âl─âtorie plin─â de surprize ╚Öi de bucurii. ├Än lumea lor ╚Öi pentru ei, sim╚Ťi c─â tr─âie╚Öti cu adev─ârat. Indiferent cine e╚Öti ╚Öi unde te afli, c─âl─âtoria ta prin via┬ş╚Ť─â ar fi lipsit─â de binecuv├óntarea pe care doar copiii ╚Ťi-o dau.
O lume de miracole. O imens─â uimire ├«n fa╚Ťa vie╚Ťii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.