🕮 Lecții de învățat 🕮 Mama și copilul

0
68

Copilăria! Ce univers! Privind cum crește un copil, înțelegi mai bine sensul propoziției “copilăria e regatul unde nu moare nimeni”. De aceea e important s-o ajutăm să rămână pură, pentru a nu deforma viața de mai târziu. Cel care are o copilărie frumoasă dobândește o comoară nesecată. Copiii văd în părinți trecutul, iar părinții văd în copii viitorul.
Când vezi sufletul curat şi nevinovat al unui copil, îţi vine parcă să zici că orice mamă e o născătoare de Dumnezeu. De copii. O lume de miracole. O imensă uimire în fața vieții. O bucurie inegalabilă pentru părinți. Un imperiu de lumină. De câte ori privesc copiii sunt convinsă că ei sunt mâinile cu care ne agățăm de rai. Dar mai ales sunt convinsă că această imensă nevoie de mirare trebuie păstrată cu grijă, ca o comoară neprețuită.
Astăzi, de ziua lor, și în fiecare zi, să-i îmbră­țișăm cu puterea iubirii. Ei sunt cea mai valoroasă resursă a lumii și cea mai mare speranță a ei pentru viitor. Sufletul se vindecă atunci când ești în preajma copiilor. Te vezi privind în urmă cu sinceritate, iar în față cu speranță. Pe care copiii ți-o dau. Dacă există magie pe pământ, aceasta se datorează și copiilor. Cu ei pornești într-o călătorie plină de surprize și de bucurii. În lumea lor și pentru ei, simți că trăiești cu adevărat. Indiferent cine ești și unde te afli, călătoria ta prin via­ță ar fi lipsită de binecuvântarea pe care doar copiii ți-o dau.
O lume de miracole. O imensă uimire în fața vieții.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.