În Remetea Chioarului, balta de pescuit, părăsită!

1
36

Primăria Remetea Chioarului a preluat balta de pescuit a comunei, în urmă cu doi ani, de la AJVPS Maramureș. Aceasta aparținea practic comunității locale, fiind doar închiriată în ultimii 20 de ani.
În prezent, balta este părăsită, fără pești de ani buni, în timp ce administrația locală așteaptă documentația de reglementare a obiectivului de către apele române.
„S-a modificat legis­lația și tot ce reprezintă luciu de apă trebuie reglementat de Apele Române, fie că e amenajare, baltă de pescuit sau altceva. În acest moment nu se mai pescuiește acolo, deoarece nu cred că mai există pește… Deci deocamdată este o baltă și cam atât” – a precizat primarul Călin Ovidiu Petrică.
Autoritatea locală intenționează să realizeze un proiect prin care să amenajeze pontoane, foișoare pentru pescari, camere de supraveghere și toalete ecologice, să devină un obiectiv turistic atractiv.

1 COMENTARIU

  1. Mda, foarte frumos. Au defrisat si salciile alea uriase de pe marginea apei pe o bucata mare, balta e plina de peturi si alte mizerii. In loc sa fie un loc superb de plimbare si pescuit si urmarit pasari se transforma in groapa de gunoi acvatica pt ca Romania

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.