Peste 10.000 pachete cu țigări și 434 kg tutun, confiscate la frontiera de nord

0
9

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat în punctele de trecere a frontierei Petea și Halmeu, dar și la frontiera ,,verde”, 10.270 pachete cu țigări și 434 kg tutun pentru narghilea.
În unul dintre cazuri, șoferul a declarat că transportă pahare și îndulcitor, în schimb coletele erau pline cu țigări și tutun.
Polițiștii de frontieră din Valea Vișeului au descoperit, în apropierea frontierei de stat, 4 colete cu țigări care au fost duse la sediul sectorului, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 2.000 pachete cu țigări, în valoare totală de 23.400 lei.
Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.
Autoturism furat din Marea Britanie, descoperit în Borșa
Luni, în baza unui mandat de percheziție domiciliară emis de către Judecătoria Vișeu de Sus, polițiștii de frontieră s-au deplasat la un imobil din localitatea Borșa, unde au identificat un autoturism marca Toyota.
În urma unor verificării, în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figurează în Interpol ca fiind semnalat furat, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie.
Autoturismul, în valoare de 48.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.