Centrul de îngrijire a vârstnicilor din Coruia caută colaborare în… bucătărie!

0
63

Centrul de îngrijire a vârstnicilor din Coruia este ocupat puțin peste 50%, însă va ajunge la capacitatea maximă în viitorul apropiat. Până acum, masa beneficiarilor a fost asigurată prin catering, dar strategia s-a modificat și se dorește o colaborare cu o firmă în domeniul gastronomic, căreia să-i pună la dispoziție bucătăria.
Aceasta ar urma să gătească pentru beneficiari, dar și pentru a-și dezvolta o afacere în paralel.
„Centrul de îngrijire a vârstnicilor funcționează bine. Suntem mulțumiți. Avem acolo o echipă bună. Sunt puțin peste 20 de beneficiari și câte un angajat, aproximativ la doi vârstnici. Se lucrează în 3 schimburi, iar beneficiarii sunt persoane cu studii superioare. Pe măsură ce vom ajunge la capacitatea centrului vom dezvolta și alte servicii sociale, pentru care avem depuse proiecte, sau le vom rezolva prin resurse proprii, pentru a face ceea ce se cere în zonă. Avem acolo o bucătărie, care încă nu este pusă în valoare. Poate găsim o firmă căreia să-i închiriem bucătăria și în schimb să ne asigure serviciile de masă printr-o formă de colaborare. Până în prezent am asigurat masa în sistem catering, ceea ce a fost bine, dar după ce treci de 20 de beneficiari e bine să ai bucătăria proprie și să te descurci pe plan local. Deci așteptăm un beneficiar la bucătărie care să se ocupe de gătit, să facă catering, să ne asigure masa pentru beneficiari, iar noi să îi asigurăm un minim de existență pentru a se dezvolta” – a spus Emilian Pop, primarul Comunei Săcălășeni.
Taxa plătită de beneficiari este de 2.950 lei pentru cei cu mobilitate și ajunge la 3.350 pentru cei imobilizați la pat, într-o măsură mai mică sau mai mare. Capacitatea maximă a centrului este de 46 locuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.