Consultații de balneologie, medicină fizică și recuperare

0
66

• Orteze, cadre de mers și alte echipamente, gratuit •

Mâine, 11 iunie și sâmbătă, 12 iunie, persoanele care suferă de afecțiuni ale aparatului locomotor pot beneficia din nou de consultații oferite de dr. Elena Andreica.
Cu o experiență de peste 25 de ani în recuperarea medicală, doamna doctor tratează afecțiuni de natură reumatologice, posttraumatice, sechele afecțiuni neurologice (AVC, TVM, TCC), adulți și copii cu afecțiuni neurologice (ereditare, congenitale sau de alte cauze), tulburări de statică vertebrală (scolioză, cifoză, cifoscolioză). Astfel, pacienții vor obține un plan personalizat de recuperare, care după realizare va fi monitorizat gratuit de către medic, acesta urmărind progresele fiecărui pacient.
Persoanele care vor face recuperarea în cadrul centrului de pe Colonia Topitorilor nr. 14 Baia Mare (Centrul Esperando) vor beneficia gratuit de orteze, cadre de mers și alte echipamente necesare recuperării.
Consultațiile se realizează doar în baza unei programări, locurile fiind limitate. Pentru mai multe detalii și programări ne puteți contacta telefonic: 0362.401363.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.