Reținut pentru agresiune sexuală și viol

0
21

Pentru bărbatul, de 49 de ani, din Crăciunești, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală față de un copil de 10 ani din același sat, instanța de judecată a dispus extinderea urmăririi penale și cu privire la infracțiunea de viol.
În urma cercetărilor, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Ordine de protecție provizorii

• În Ocna Șugatag
Polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați de către o femeie că soțul acesteia o amenință.
La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat, de 42 de ani, pe fondul consumului de alcool, și-a amenințat și agresat fizic soția, în vârstă de 50 de ani.
În cauză, s-a emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

• În Tăuții-Măgherăuș
Polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați cu privire la faptul că, la domiciliul său, o femeie este victima unei agresiuni fizice.
La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 52 de ani, care și-ar fi agresat fizic concubina, de 33 de ani.
Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, s-a emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și s-a întocmit dosar penal pentru violență în familie.

• În Sălsig
La ora 21.20, polițiștii din Fărcașa au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către fratele acesteia.
La fața locului polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie, de 42 de ani, din Sălsig, și pe fratele acesteia, un bărbat, de 47 de ani.
Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.