Portar ucrainean pentru Minaur

0
65

Minaur a început campania de achiziții pentru sezonul viitor, iar site-ul clubului a anunțat transferul, oficial, al portarului ucrainean Anton Terekhov, care ultima oară a apărat buturile grupării poloneze Sandra Spa Pogon Szczecin. Un alt transfer oficializat de Minaur, realizat în luna mai, este cel al lui Stefan Vujic, care vine din curtea campioanei Dinamo București.
De-a lungul carierei, Anton a evoluat pentru Portovik Yuznîi până în 2014, o stagiune a jucat pentru estonienii de la HC Kehra (2015-2016). După care a revenit în țara natală, la HC Motor Zaporoje, până în 2019. În ultimele două stagiuni s-a transferat în Polonia, la Sandra Spa Pogon Szczecin, iar în această vară a ales CS Minaur Baia Mare. De asemenea, Terekhov are în CV și 12 convocări la echipa națională a Ucrainei, inclusiv o participare la Campionatul European din 2020.
După un sezon dezastruos, cu o clasare pe un modest loc 6, CS Minaur Baia Mare a decis să renunțe la finalul sezonului la jucătorii: Ionuț Ciobanu, Georgel Haiduc, Albert Cristescu, Paul Oargă, Ionuț Ramba, Jose Toledo, Nikola Skrobic și Daniel Mureșan.
Vor continua sub culorile portocaliu-negru și în stagiunea următoare: Barna Buzogany, Răzvan Pop, Milan Kotrc, Daniel Bera, Sergiu Makaria, Tomas Cip, Tudor Buguleț, Mihai Bușecan, Robert Nagy, Călin Căbuț, Alexandru Csepreghi, Andrei Buzle, Erik Pop (revenit după împrumutul la CSM Făgăraș) și Mihai Dobra.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.