Reținut pentru contrabandă cu țigări…

0
22

În cazul bărbatului, de 60 de ani, din Baia Mare, la locuința căruia polițiștii Serviciului de Investigare a Criminali­tă­ții Economice Maramureș au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară și o percheziție auto, în data de 15 iunie, fiind bănuit de contrabandă cu țigarete, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii asimilate contrabandei.
Vineri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.
În cauză se continuă activitățile de urmărire penală pentru identificarea tuturor persoanelor participante la activitatea infracțională și tragerea acestora la răspundere.

… și pentru furt calificat

Joi, 17 iunie, la ora 16.55, polițiștii băimăreni au fost sesizați de către un bărbat că o persoană necunoscută i-a sustras un autoturism din fața imobilului de domiciliu.
La fața locului, polițiștii au identificat apelantul ca fiind un bărbat, de 38 de ani, iar în urma activităților informativ operative desfășurate, în jurul orei 18, autoturismul sustras a fost identificat pe strada Iuliu Maniu.
La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, din Baia Mare, care a relatat că o persoană i-a încredințat mașina pentru a se plimba cu ea.
În cauză, în urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
Acesta a fost depus în arestul IPJ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.