Pivot de la fosta campioană

0
58

Vicecampioana Ligii Florilor și-a achiziționat pivot de la fosta campioană, SCM Râmnicu Vâlcea, Bianca Andreea Țîrle fiind ultimul transfer anunțat de CS Minaur Baia Mare. Pivotul proaspăt transferat la formația antrenată de Costică Buceschi tocmai a încheiat perioada junioratului (2.04.2002) și este considerată o jucătoare de mare perspectivă.
În sezonul recent încheiat, Bianca a marcat 9 goluri în Liga Florilor, însă și-a făcut debutul și în Liga Campionilor, într-un meci cu ȚSKA Moscova.
Bianca Țîrle s-a format ca junioară la Arena Târgu Mureș și a trecut și pe la Centrul Național de la Râmnicu Vâlcea.
În aceste zile, Bianca se află în pregătiri cu lotul național de tineret la Neptun, tricolorele punând la punct detaliile participării la Campionatul European din Slovenia (8-18 iulie). La acțiunea lotului este și Oana Borș, o altă componentă a CS Minaur Baia Mare.
Până acum, CS Minaur le-a mai transferat pe Alexandra Severin (HC Zalău, inter stânga), Elena Mihailovna Utkina (Kuban Krasnodar, împrumutată de la ȚSKA *Moscova, portar), Elaine Gomes Barbosa (BM Granollers – Spania, pivot), Aleksandra Zych (Măgura Cisnădie, inter dreapta), Amra Pandzic (Kastamonu – Turcia, portar).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.