Recrutare pentru tinerii care doresc să devină ofițeri

0
29

S-au demarat înscrierile pentru candidații care își doresc să urmeze cursurile Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București. Locurile sunt comune pentru femei și bărbați, astfel:
• 7 locuri la Facultatea de Poliție, pentru învățământul cu frecvență – domeniul de licență „Drept”, programul de studii universitare de licență/specializare „Drept”, specialitatea „jandarmi”
• 100 locuri cu taxă alocate personalului MAI la Facultatea de Poliție, pentru în­vă­ță­mântul la distanță (ID) – domeniul de licență „Drept”, programul de studii universitare de licență/specializare „Drept”
• 60 locuri alocate la Facultatea de Poliție pentru învățământul cu frecvență – domeniul de licență „Științe militare, informații și ordine publică”, programul de studii universitare de licență/specializarea „Ordine și siguranță publică”, specialitatea „jandarmi” (din care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari și 2 locuri pentru alte minorități), astfel:
– 52 locuri alocate Jandarmeriei Române
– 2 locuri alocate SIE
– 1 loc alocat Comenduirii
– 5 locuri alocate SPP
– 6 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliție pentru învățământul cu frecvență redusă – domeniul de licență „Științe militare, informații și ordine publică”, programul de studii universitare de licență/specializarea „Ordine și siguranță publică”, specialitatea „jandarmi”.
Data limită de depunere a cererilor de înscriere este 11 iulie, inclusiv, iar data limită de depunere a dosarelor este 19 iulie, inclusiv.
Evaluarea psihologică se realizează potrivit planificării întocmite de către structurile cu atribuții de recrutare (candidații vor fi anunțați din timp).
Date suplimentare, se pot obține la sediul IJJ, Baia Mare, B-dul Unirii nr. 34 – Serviciul Resurse Umane, tel. 0262277779, int. 24557 sau 24535 ori de pe site-ul instituției www.jandarmeriamaramures.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.