Ce inseamna gg la pariuri?

0
27

Unul din probabil cele mai cunoscute şi jucate tipuri de pariuri este pariul GG, cunoscut şi sub denumirea clasică de “ambele marchează” sau “gol, gol”. Însă, chiar şi aşa, încă există destul de multe persoane ce nu înţeleg corect acest ip de pariu, iar tocmai de aceea, în continuarea acestui articol vom lămuri ce înseamnă gg la pariuri, aşa că rămâi aproape.

Ce reprezintă pariul GG?

Acest tip de pariu este extrem de jucat pe platforma de parirui sportive 888. Trebuie să reţii din start că nu are nicio relevanţă ce echipă va câştiga meciul dacă tu alegi să pariezi acest tip de pariu, deoarece important este ca ambele echipe să marcheze cel puţin un gol. Totodată, mai este important de reţinut şi faptul că în cazul în care aţi ales să pariaţi pe un meci dintr-o competiţie importantă, eliminatorie, golurile sunt luate în considerare doar pe parcursul celor 90 de minute, prelungirile nefiind luate în calcul.

Când se recomandă pariul GG?

Desigur, nu poţi juca GG pe absolut orice meci, fiind câteva criterii de pariere şi pentru acest tip de pariu. Cel mai recomandat ar fi să pariezi GG atunci când favoriţii evoluează în deplasare, deoarece atnunci atât gazdele vor trage tare în faţa propriilor suporteri, cât şi oaspeţii, cei favoriţi, vor încerca să îşi menţină titulatura de favoriţi.

Totodată, dacă avem de-a face cu o partidă echilibrată dintre două forţe, poţi să optezi pentru un pariu tip GG. De altfel, o altă situaţie când poţi merge pe pariul GG este atunci când observi că cele două echipe au un joc ofensiv, lucru ce poate fi observat din numărul total de goluri înscris în ultimele 3-4 întâlniri din campionat.

Atunci când un eveniment are o favorită clară, atunci cota pentru pariul GG va fi una destul de mare, în timp ce şansele de reuşită mici. În caz că avem o partidă între două echipe echilibrate, puternice, atunci şansele sunt ceva mai mari de reuşită, iar cota ceva mai mică.

O cotă normală pentru un astfel de pariu variază între 1.6 şi 1.9. O cotă mică este sub 1.5, in timp ce cotele mari sar de 2.1.

GG în Derby-uri?

În caz că avem de-a face cu un derby, atunci, evident că ambele echipe îşi vor dori să marcheze, iar cota va fi ceva mai mică. Evident, totul depinde şi de liga unde se desfăşoară acest derby. De exemplu, în ţările scandinave, avem un fotbal deschis aproape tot timpul, nu doar în cazul duelurilor tari. La polul opus se află campionatele din sudul, sud-estul Europei, une derby-urile se trăiesc cu poate pre mare pasiune, iar atmosfera creată de suporteri este una superbă.

Aşadar, pentru a te axa pe GG în derby-uri, este important să studiezi campionatul din care vrei să pariezi. Recomandate ar fi aici campionatele din ţările scandinave, alături de campionatele tari ale Germaniei, Italiei, Spaniei, Angliei, poate chiar şi Franţei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.