Știința Electro Sistem, 8 medalii la Grand Prix România

0
30

Timp de 4 zile, în perioada 22-25 iulie, în stațiunea Padiș din județul Bihor, a avut loc o importantă competiție internațională din calendarul Federației Române de Orientare, Grand Prix România, întrecere care a fost organizată sub egida Federației Române de Orientare în parteneriat cu CS Ecosport Râmnicu Vâlcea. Circa 250 de sportivi din 8 țări s-au prezentat la startul acestor competiții, printre care s-au numărat și cei de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare.
Băimărenii antrenați de Lucia Pop și Istvan Sebestyen s-au comportat foarte bine la aceste întreceri, reușind să urce de 8 ori pe podiumul de premiere, obținând și alte 7 clasări în imediata apropiere a podiumului.

Rezultatele obținute la Grand Prix România • Locul I: Andreea Manu la F16 • Locuri II: Antonia Man la F14, Cătălin Vădean la M18, Istvan Sebestyen la M45 • Locuri III: Tania Sabou la F16, Alexandra Roman la F18, Luca Leonard la M12, Cristian Manu la M14.
În apropierea podiumului s-au clasat: • Loc 4: Alexandra Creciun la F18 • Locuri 5: Carla Sebestyen la F14, Cristian Lenard la M14 • Locuri 6: Karina Ivasuc la F14, Codruța Sabou la F16, David Hreniuc la M16, Alexandru Biro la M21.
Pentru sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare urmează o deplasare foarte importantă la Piatra Arsă, unde se va desfășura cantonamentul montan în vederea pregătirii importantelor competiții ce se vor desfășura în următoarea perioadă, respectiv Campionatele Naționale, Campionatul European de Sud Est și Campionatele Europene pentru Juniori, întreceri ce vor avea loc în Croația și Lituania.
Informații furnizate de CS Știința Electro Sistem Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.