Transfer sută la sută maramureșean

0
51

CSM Știința Baia Mare continuă procesul de întinerire al echipei și a transferat un alt jucător de perspectivă. Alexandru Mihai Mureșan, un produs sută la sută maramureșean, a semnat pe șase ani cu campioana Superligii CEC Bank.
Născut în Baia Mare pe 2 octombrie 2002, decarul de 1,73 m și 81 de kg a început să practice rugby-ul în 2015 la CS Florin Popovici, sub îndrumarea cuplului de tehnicieni Marius Șandra – Andrei Vălenaș. După doi ani, uvertura se transferă la CSȘ 2 Baia Mare, club unde a fost legitimat în perioada 2017-2021, fiind antrenat de cuplul Răzvan Popovici – Mircea Taloș. În cei șase ani de activitate rugbystică, Mihai Mureșan a reușit să obțină un bronz în 2015 cu echipa de Under 15, respectiv locul 2 în Campionatul Național de Rugby în 7 la Under 19 ani.
La nivel de prezențe la loturile naționale, a reușit participarea cu echipa României Under 18 la Campionatul European din Rusia, unde tricolorii au întâlnit Rusia, Germania și Olanda. În acest an, noua achiziție a zimbrilor va participa cu naționala Under 20 la Campionatul European din Portugalia.
Anterior practicării rugby-ului, Mihai Mureșan a cochetat cu fotbalul, iar între 2013-2015 a jucat pe postul de fundaș dreapta. Tatăl acestuia, Pavel Mureșan, este fost fotbalist la FC Baia Mare și Phoenix Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.