Elevii de 10 la examenele naționale, premiați de ISJ Maramureș

0
75

Elevii din Maramureș care au obținut media 10 la examenele naționale din acest an au fost premiați miercuri, 15 septembrie, de către Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Maramureș. Pe lângă diplomele de excelență și o carte-documentar despre municipiul Baia Mare, zeciștii au fost recompensați și cu stimulente financiare.
„Este ziua în care premiem excelența. Doi elevi de Evaluarea Națională, trei de Bacalaureat au demonstrat că zecele nu este doar o himeră, iluzie, că zecele este posibil (…) ați crescut frumos, ați evoluat, sunteți în continuare aceiași perseverenți și mă bucur din suflet pentru voi. Acta non verba, fapte și nu numai cuvinte; faptele sunt cele care dau măsura noastră și ne validează și vorbele. Vă rog să vă întoarceți fiecare spre profesorii care v-au pregătit, spre părinții care v-au susținut; dacă nu existau ei, cu greu ați fi putut răzbi singuri. Vă mulțumesc tuturor, vă felicit pe toți și vă prețuiesc pe toți”, a mărturisit prof. dr. Anca Minodora Costin-Hendea, inspector școlar general în cadrul festivității de premiere.

Cei cinci premianți care, în acest an, au bifat performanța unei medii maxime la examenele naționale sunt: la Evaluarea Națională – Mihaela Sofia Chende, Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare, Ilinca Gavra, Colegiul Național „Gheorghe Șincai” Baia Mare; iar la Bacalaureat – Tudor Giuroiu, Colegiul Național „Gheorghe Șincai” Baia Mare, Alexandru Roșu, Colegiul Național „Dragoș Vodă” Sighetu Marmației, Sonia Carina Surduc, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Baia Mare. Invitați să spună câteva cuvinte, Ilinca Gavra, de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” Baia Mare, a subliniat: „nu pot să spun decât că rezultatul pe care l-am obținut îmi inspiră o bucurie nemărginită și faptul că efortul pe care l-am depus până aici a fost răsplătit înseamnă mult pentru mine. Excelența nu este deloc ușor de atins și presupune foarte multă muncă, disciplină și implicare, iar eu le mulțumesc părinților mei, profesorilor alături de care m-am pregătit. Voi susține în continuare faptul că, în Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, se promovează excelența. A fost o onoare că am putut să fiu elevă acolo și că, încă, sunt elevă acolo”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.