Salarii întârziate la DGASPC

0
710

Angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș nu și-au primit salariile pe care ar fi trebuit să le încaseze încă din 10 septembrie. Sindicaliștii Cartel Alfa Maramureș spun că este inacceptabilă o astfel de situație, mai ales că e pentru prima dată când se întâmplă acest lucru.
Există informații conform cărora jumătate din leafa cuvenită se va acorda în cursul zilei de astăzi, iar cealaltă jumătate, săptămâna viitoare.
„Suntem obișnuiți cu întârzierile salariale la asistenții persoanelor cu handicap, deoarece la această categorie de personal mereu sunt probleme cu drepturile salariale. Totuși, salariații de la DGASPC își luau la timp salariile până acum. Am înțeles că jumătate din salariu ar urma să fie acordată azi, iar cealaltă, săptămâna viitoare. Nu e firesc ce se întâmplă pentru că angajații nu lucrează doar o jumătate de an și cealaltă stau. Ei muncesc și trebuie să fie plătiți. E o problemă la Guvernul României, la Ministerul Muncii pentru că avem un ministru care e paralel cu realitatea din România”, a spus liderul Cartel Alfa Maramureș, Florin Hossu.
Sindicaliștii au mai arătat că situația e și mai gravă, deoarece instituția ar avea restanțe și la furnizorii de utilități.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.