Arestat preventiv pentru 30 de zile

0
31

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului B.N.V. pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis și uz de fals, infracțiuni săvârșite în concurs.
Duminică, 26 septembrie, față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
Probatoriul administrat a relevat faptul că inculpatul B.N.V., deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în data de 25 septembrie, în jurul orei 23:07, a condus autoturismul marca Skoda Octavia, cu numărul de înmatriculare MM-24-YLD, pe DN1C, pe raza orașului Tăuții Măghe­răuș. Acesta nu a respectat dispozițiile legale care reglementează circulația rutieră și a efectuat în mod neregulamentar manevra de depășire a autoturismului marca Volkswagen Bora, cu numărul de înmatriculare MM-19-JAS, provocând un accident rutier.
În urma evenimentului, persoana vătămată B.R.D., care se afla în calitate de pasager în autoturism, a decedat.
Inculpatul a prezentat organelor de poliție sosite la fața locului un permis de conducere contrafăcut.
Dosarul a fost îna­intat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.