Pentru persoanele nevoiașe • Plătiți un meniu în așteptare, plătiți un abonament lunar sau faceți donații la cantina ASSOC

0
109

Zilnic, prin Cantina Socială ASSOC se distribuie, gratuit, mâncare sau alimente, de mare folos celor pentru care viața nu are prea multe bucurii și traiul e unul cu lipsuri. Asistenții sociali din cadrul asociației întâlnesc oameni în situații la limită, iar pentru unii dintre ei, chiar și o porție de mâncare este o binecuvântare.
ASSOC, prin Restaurantul Social, încearcă să ajute exclusiv din fonduri proprii cât mai multe persoane în nevoie, iar orice suport din partea altor companii, organizații și colaboratori este bine primit.
Banca pentru Alimente Maramureș a devenit un partener constant pentru ASSOC, iar în aceste zile, cu ajutor din partea lor, s-a reușit distribuirea alimentelor donate către persoane în nevoie. Oricare dintre dvs. poate contribui la această campanie: fie să plătiți un meniu în așteptare, fie un abonament lunar ori, pur și simplu, să faceți o donație pentru Cantina Socială ASSOC.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.