Pozitiv doar o repriză • HC Dobrogea Sud Constanța – CS Minaur Baia Mare 26-22 (13-14)

0
57

Seria pozitivă a CS Minaur Baia Mare a fost întreruptă în deplasarea de la HC Dobrogea Sud Constanța, partidă derulată duminică dimineață, și încheiată cu victoria localnicilor, 26-22 (13-14), în cadrul etapei 6 din Liga Zimbrilor.
Oaspeții au făcut o primă repriză excelentă și au condus în multe momente ale jocului, însă nu la mai mult de două goluri, avantaj consolidat și la finalul celor 30 de minute, 13-14. În partea a doua, lucrurile s-au schimbat din multe puncte de vedere, mai ales al arbitrajului, deciziile lui Gorina și Melencu făcând ca Dobrogea Sud să se desprindă în câștigătoare, diferența maximă de pe tabelă ajungând la patru lungimi, 20-16 (42). Avantaj consolidat de gazde în timpul rămas, chiar dacă oaspeții au avut posibilitatea să revină în joc, însă încrederea din prima parte nu a arătat la fel. Minaur a cedat la malul mării cu 26-22, dar a prestat un handbal de calitate și a demonstrat, totodată, că are puterea să lupte pentru locurile fruntașe și cu echipe ce dețin loturi și bugete superioare nouă.
CS Minaur Baia Mare: Terekhov (16 intervenții), R. Pop, Buzogany – Vujovic 7, Căbuț 6 (1 din 7 m), Vujic 3, Kotrc 3 (2 din 7 m), Mollino da Silva 2, Buguleț 1, Nagy, Massuca Teca, Buzle, Huta, Bera, Dobra, Bușecan. Antrenor: Alexandru Sabou.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.